Thursday, July 24, 2008

wahabi meliwat lagi-siapa? adakah wahabi malaysia juga pernah meliwat??


LIWAT

Ketahuilah, telah IJMA’ para ULAMAK bahawa perbuatan meliwat adalah haram.perbuatan ini dicela oleh Allah taa’la.Golongan atau orang yang melakukan perbuatan meliwat adalah orang yang tidak sihat akalnya,tidak normal dan mempunyai nafsu yang jelek.

Di dalam kitab raudhah tolibin juzuk 3/452 ,imam al- nawawi menyebut bahawa perbuatan meliwat adalah perkara buruk dan berdosa besar,jika meliwat dengan lelaki ,hukuman terhadap pelaku liwat ada dua,:

1: hadnya(hudud) adalah had zina., jika dia seorang yang telah berkahwin maka dia direjam ,jika belum berkahwin disebat dan di buang daerah.

2: dibunuh samada berkahwin atau belum,

Dan cara bunuhnya pebagai,samaada dipancung dengan pedang seperti hukuman keatas murtad,direjam,ditimpakan dinding keatasnya, atau mencampakkannya dari puncak tempat tinggi ,(ini diambil dari azab yang dikenakan terhadap kaum nabi lut).

Dan yang sohihnya ,dipancung dengan pedang.wa Allah A’lam.

Mari kita lihat satu bukti (wahabi meliwat) yang benar surat dari idarah azhar lubnan menunjukkan seorang wahhabi zaman kini telah dibuang dari kuliyyah syar'iyyah islamiyah di universiti Azhar Lubnan,Beirut pada tahun 1972 miladi/1392 hijrah kerana telah sabit ke atasnya melakukan perkara yang merosak akhlak, bersandar kepada ifadah ( bukti) yang dikeluarkan oleh lujnah almusyarrafah atas kes tersebut.

Dan orang tersebut ialah pendakyah wahabi yang bernama abd rahman muhd dimashqiyah.dan dimashqiyyah ini masyhur di kalangan wahabi sebagai orang yang menentang ahli sunnah asyairah maturidiyah, dan si abu syuaib khairul anuar latiff mengambil sumber tohmahannya dan fitnahnya terhadap syeikh muhaddis Abdullah Alharari daripada si abd rahman dimashqiyah al-liwati ini.


si penipu ,pemfitnah wahabi(sedang buat master tapi dah bertahun-tahun xsiap2, ??)Mengambil sumber dari seorang peliwat ...لا حول ولا قوة إلا بالله